Rólunk

Tapasztalat, amire számíthat

Jogászok, akikben megbízhat


Ügyvédi irodánk célja ügyfélközpontú, hosszú távú, bizalmi alapon felépülő üzleti kapcsolat kialakítása jelenlegi és leendő megbízóival.

Miután Irodánk több területen lát el képviseletet, így az egyes szakágakban partnerek bevonásával látjuk el az ügyvédi megbízásokat ezzel is garantálva megbízóink számára a komplex szolgáltatást (igazságügyi szakértők, könyvvizsgálók, könyvelők, banki- és biztosítási szakemberek, ingatlanforgalmi szakemberek, értékbecslők, (igazságügyi szakértők, stb.).

Irodánk komplex ügyfélképviselet lát el. Megbízás felvétele előtt részletesen tájékoztatjuk ügyfeleinket döntéseik lehetséges következményeiről, valamint arról, hogy javasoljuk-e peres eljárásban a jogvita érvényesítését. Magyar ügyfeleink számara határon átnyúló jogügyleteik képviseletét biztosítjuk magyar nyelven Szlovákiában tolmács bevonása nélkül.

Manapság a jogügyletek nem ismerik az országhatárokat: a társasági tranzakciók és struktúrák, a kereskedelmi-, sőt sok esetben a családi kapcsolatok is nemzetközi szintre léptek, hatványozottan érvényes ez a határmenti területekre, ahol Komáromi irodánk nyújt ügyfelei számára teljeskörű ügyvédi szolgáltatást szlovák és magyar nyelven egyaránt.

Az Irodánk polgári-, gazdasági-, társasági jogi, nemzetközi magánjogi és nemzetközi gazdasági jogi ügyekkel foglalkozik, valamint széles körű jogi képviseleti tevékenységet lát el peres és nemperes eljárásokban egyaránt.
    
    
Cégalapítás k.s., s.r.o. és a.s. és európai részvénytársaság alapítása
Cégvásárlás lebonyolítása
Cégmódosítás üzletrész átruházás, székhelymódosítás, felszámolás
Fióktelep létrehozása, alapítása
Tőkeegyesítő társaságok határokon átnyúló egyesülésének lebonyolítása
Követelések behajtása kintlévőségkezelés, végrehajtások lebonyolítása
Határon átnyúló fizetésképtelenségi eljárások lebonyolítása
Polgáritársulás alapítás non profit szervezet alapítása
Ingatlan adásvétel, ajándékozás, bérlet
Válóperes és családjogi ügyek ügyvédi vitele, házassági vagyonjog
Öröklési jogi ügyek hagyatéki eljárásban való ügyvédi képviselet
Szerződések készítése

Mgr. Emese Suba


+421 905 762 984

info@aksuba.sk


>> Szakmai önéletrajz

JUDr. Natália Nagyová


+421 904 279 297

office2@aksuba.sk


>> Szakmai önéletrajz